Ainur Maryam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 5, 2010

KENDURI


Cuti sekolah dah nak mula.. jemputan perkahwinan pun semakin banyak diterima.. tapi sayang, tak semua aku dapt hadiri... baik belah aku and suamiku.. harap kekawan jangan berasa hati ye... cause sepanjang cuti ni aktiviti kami di dalam kem ni agak packed dan kami berada agak jauh dari utara, so klau ada rezeki and masa yang terluang .. dapatlah kami hadiri..minggu depan kami ada hari keluarga di sedim, kulim..jadi minggu depan insyaallah aku akan update pasal percutian ini..


Tahniah buat sepupuku zati .. yang telah selamat dinikahkan di masjid besar daerah sik, kedah dengan pasangan nye...maaf aku lupa nama.. moga kalian berbahagia selalu hendaknya..amin.