Ainur Maryam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 22, 2011

holla...

Salam Ramadan.. harap belum terlambat nak diucapkan.. hari hari yang dilalui sangatlah sibuk di sini.. klau tak di ofis ,dui putrajaya.. nasib baik meeting ari ni pospond, klau tak pagi pagi lagi aku kene mengedap PMT PMT yang kaki buli ni.. apalah meetigtergempar yang diwar warkan oleh big boss PMT aku ni.. takutnyelah aku nak attend.. Ya Allah .. aku harap kerjaya masa depan aku bukan bersama PJH..

Kisah imran.. sorry imran mama belum sempat upload gambar anak lelaki mama ni.. imrann dah nak masuk 6 bulan .. berat 7.8 kg.. so berat.. semua orang cakap adik sangat semangat... mama pun tak larat nak dukung lama lama.. So last saturday,abah belikan adik stroller baru.. Yea!!yea!!

Alamak.. admin panggilah plak..tgu jap ye.

Alhamdullilah.. ada berita baik datang memanggil.. murah rezeki ramadhan.. moga dengan increement ini, ia akan membantu aku menguruskan masa depan dengan lebih baik.

Raya raya raya.. baru siap 50%.. banyak lagi nak dibuat... bila nak serbu jalan TAR ni???? Hujung minggu dah nak balik kampung.. kene kemas umah.. tunggu mak ngan abah datang KL.. klau tak dapat pi sana.. dapat pergi parit buntar pun oklah .





  • Baju Melayu Imran


  • Baju kurung aku


  • baju melayu suamiku


  • tudung aku dan ainur


  • 1-2 pasang lagi baju imran dan ainur


  • top up touch and go


  • persiapan hidanga hari raya


  • servis kete

Diatas adalah perkara perkara yang perlu dilakukan dan diadakan untuk menyambut hari raya. Sayang tolonglah.. raya lagi seminggu!!