Ainur Maryam

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 2, 2011

this project

Cukup 1 bulan aku di pakatan KL... imran pula dah masuk 3 bulan.. maknanya dah 3 bulan juga aku tak up date blog.. banyak cerita nak di cerita .. tapi broadband pula tinggal kat kampung. Nasib baik office mate aku yang comel ni kasi pinjam bb dia.. thanks ika..

skang aku tinggal kat kuarters askar jalan u thant/ desa pandan... suasana : sangat lah best.. dekat dengan semua orang.. terutama keluarga kami.. mak ngan abah aku pun senang nak datang..sedara mara kami dari utara dan selatan.. bolehlah menumpang ..sebab bilik tetamu ada 2. kawan kawan pun sama... dialu alukan. ke klcc hanya tak sampai 10 min.. ke tesco ampang pun sama. pergi office tak perlu pening kepala jammed.. imran dan ainur semakin dekat dengan aku.. tak sampai 5 min pun klau nak jenguk dia orang waktu tgh ari.. memang rezeki kami sekeluarga..

Pakatan KL sangatlah convenience, cosy and reachable... very near to TESCO ampang..boleh dikatakan tiap tiap hari aku pi sini.. makan tgh ari. Projek pun sangatlah besar.. tak tahulah larat ke tak nak handle.. ni 1st time aku handle projek dari pretender period... biasanya post aje.Memamg mencabar.. lebih lebih lagi deal dengan Putrajaya Holding.. Aku harap sangat aku dapat bertahan dengan pakatan sehingga projek  ni hingga final account.. this project gonna be one of malaysia icon. At least, setiap kali orang sebut sebut pasal bangunan ni.. aku akan rasa puas hati dan bangga sebab menjadi sebahagian dari project team, walaupun Pakatan bayar gaji aku lambat.

Kita hanya merancang , Allah jua yang menentukan.